perjantai 1. huhtikuuta 2011

Arkea.. ja ostoksia.

Tämä viikko on todentotta ollu aika tavallista arkea. Aurinko on paistanu, oon ollu paljon kotosalla, kuntoilemassa, siivoillut ja pessyt pyykkiä - sekä tietysti kokannut, kun ruoka maistuu taas hyvin. Vähän liiankin hyvin, tosin. Ollaan paljon myös oltu ostoksilla. T löysi eilen paitapulaansa kolme neuletta yhdestä kivasta vaatekaupasta Floran kauppakeskuksesta, ja mä sain samasta paikasta vähän ajateltavaa. Tänään sit kävin paikan päällä uudestaan ja ostin eilen sovitetun ihanan sävyisen harmaanruskean kevyen bleiserin ja vaalean hiattoman pitsipaidan, mikä menee kesällä minkä alaosan kanssa vaan! Ihania helppoja vaatteita.... Mulla on ollu hakusessa joku kiva vähän tyylikkäämpi takki, mut on ollu tosi vaikea löytää tarpeeks sopivan rentoa sekä malliltaan että väriltään. Mustat bleiserit on liian bisnes-tyylisiä ja kovan värisiä, beiget taas ei näytä miltään, värikästä en edes ajattele ja ruudullinen on vaikee. Eikä oikeeta ruskeen sävyä oo oikein löytynyt ennen tätä. No vihdoin löyty oikee väri ja malli, mut taas sain pähkäillä pääni puhki kahden koon välillä... 38 oli tuossa mallissa sellanen rento, "helppo olla", jonne mahtuu pitkähihainenki reilusti alle, paksumpikin. 36 taas oli ihanan sellanen napakka, istuva, ei tosin menny kiinni jos ei vetäny napaa sisään, mut näytti muuten (lue: aukinaisena) niin järjettömän hyvältä. Olin fiksu, otin isomman. Saahan sitä sit kurottua kokoon, jos joskus pääsee siihen kuuluisaan kesäkuntoon.

Tällä viikolla on myös osteltu kenkiä... Mä ostin yhdet kivat, ja T löysi tosi ihanat sellaset merimieshenkiset mokkatossut. T on ostanu ihanan vaaleita ja raikkaita vaatteita. Helmenharmaata, vaaleansinistä, raidallista. Ja tais samaan skaalaan mennä uudet alkkaritkin. Mulla taas on ollu kauppakasseissa pastellinsävyjä: (onkohan lääkitys kohdallaan?) mintunvihreetä, vaaleankeltaista, valkoista. No, yhtä kaikki kesäistä.

Kirsikkana kakussa: alennuksesta helmet 3e!


Ukon kaapissa on ihanan raikasta...

Tälle päivälle meillä on vielä luvassa salitreenit. Me ollaan nyt käyty salilla maanantai-iltaisin, keskiviikko-aamuisin ja perjantai-iltaisin. Mä oon tosi kovasti kaivannu crosstraineria tuonne "meidän" salille, joten päätin eilen torstaina, ku tuntu että tarvis vähän liikettä taas niveliin, että mä lähden tuonne parin kilometrin päähän toiselle salille polkemaan tunniksi crossia. Ja se tuntu niin hyvältä, että ajattelin ottaa ihan torstai-tavaksi. Poljin ensin kakskyt minuuttia, sit tein vatsatreenit, sit poljin vartin, tein selkätreenin ja poljin vielä vartin. Hiki virtas! Illalla saatetaan lähteä kaupungille, täällä alkaa olla niin lämpimät illat, että kadunvarsikahviloissa tarkenee jos istuskella. Tosin treenit taitaa venyä tuonne ilta kymmeneen, eli voipi olla että siirretään kaikki ei-liikunnallinen huvitus tältä illalta vaikkapa huomiselle.. Sunnuntai-iltana tuleekin anoppilan väki tänne viettämään neljän päivän humputtelulomaa! Matkanjärjestäjä Viinamäki on vähän jo suunnitellut paperille, mitä voidaan tehdä, jos shoppailu alkaa kyllästyttää. Tällä kertaa on tilattu Suomenmaalta salmiakkia ja karjalanpiirakoita, viime kerran tilaus helpoista ristikoista oli sen verran ylimitoitettu, että täyttelen noita ristikkolehtisiä vielä noin kolme vuotta eteenpäin.. Se on ainoastaan ihanaa. Hei, minä lähden tästä vielä reippaalle kävelylle ennen kuin ukko tulee kotiin ja päästään salille. Meillä alkais tästä nyt viikonloppu. Rakkaita ajatuksia lähtee kotiin tänäänkin todella paljon. Siellä on isosiskon uusi vauvantuoksuinen nyyttikin jo odottamassa yhtä ylimääräistä syliä... Ja monta muuta pientä rakasta. Ja isoakin, tietysti. Kauheet on ikävät välillä.
Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti